Política de envío

Het Groene Hart verzend enkel binnen Nederland.

Voor alle brievenbusverzendingen berekenen wij  €4  en voor pakketpost €7 aan verzendkosten.

De bestelling wordt na betaling tussen 2 a 4 werkdagen geleverd op het opgegeven adres. M.u.v. feestdagen.

De koper heeft het recht om de ontvangen goederen binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen te retourneren, onder de volgende voorwaarden:

– Om gebruik te maken van dit recht moet je eerst contact met ons opnemen via groenehartt@gmail.com o.v.v. retourmelding + ordernummer. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van PostNL. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. 

– De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de orderbevestiging. De koper krijgt in dit geval naar wens een vervangend artikel toegestuurd of het aankoopbedrag terug.

Verzend adres: Postbus 67040, 1060JA Amsterdam. (Let op: enkel PostNL gebruiken als verzendservice)